Arrangementen en kosten

 

De deelnamekosten zijn € 15 per dag. Dat is inclusief busvervoer van en naar de aankomst- en vertrekplaatsen op donderdag en vrijdag.
Voor pelgrims die willen overnachten in de buurt en gebruik willen maken van de lunch en het avondeten, hebben we arrangementen samengesteld.

Na aanmelding ontvangt u een rekening van ons. De boeking is pas compleet als we uw betaling hebben ontvangen. Kosteloze annuleringen zijn mogelijk als wij uw reservering ook nog kosteloos kunnen annuleren. We raden u aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten als u kiest voor Arrangement A of als u één of meer nachten in kampeerhoeve Koole wilt overnachten. 

 

Arrangement A:  vier overnachtingen in kampeerhoeve Koole, deelnamekosten, busvervoer, lunch en warm avondeten

Compleet arrangement, dat bestaat uit vier overnachtingen inclusief ontbijt, driemaal lunch, driemaal avondeten en de deelnamekosten. Dit is ook inclusief het busvervoer van/naar de vertrek- en aankomstplaatsen. Kosten: € 200

 

Arrangement B: busvervoer, deelnamekosten, lunch en warme maaltijd

Hebt u een eigen slaapplaats maar wilt u wel gebruikmaken van de lunch, avondmaaltijd en het busvervoer? Kies dan Arrangement B. Kosten: € 105. Dit is inclusief de deelnamekosten. 

 

Arrangement op maat

Wilt u één of twee dagen meelopen en bijvoorbeeld één nacht overnachten en gebruikmaken van lunch en busvervoer? Geef uw wensen aan ons door, dan maken wij een kostenopgave voor u. 

Die kostenopgave wordt gebaseerd op de volgende prijzen:

•             Dagdeelnameprijs (inclusief 3x koffie en busvervoer indien gewenst): 15 euro

•             Lunchpakket: 7 euro

•             Warm avondeten: 13 euro

•             Overnachting inclusief ontbijt: 24 euro.

 

Verhinderen de deelnamekosten u om deel te nemen aan de Pelgrimstocht, maar bent u wel bereid fondsen te werven voor het Vastenactieproject en u te laten sponsoren? Neem dan contact met ons op via e-mail pelgrimstocht@vastenactie.nl  Dan zoeken wij samen met u een oplossing.  

 

Kampeerhoeve Koole
We hebben een centrale plek om te overnachten geregeld: Kampeerhoeve Koole, Hogedijk 6, 2431 AA Noorden. We overnachten op een kamer die we met andere pelgrims delen. Toilet en douche zijn op de gang.