Kom met je school in actie voor Vastenactie en zamel geld in voor kinderen ver weg die onze hulp goed kunnen gebruiken.

In actie komen kan op veel manieren. Uit ervaring weten we dat een sponsorloop een zeer succesvolle fondsenwervende activiteit is. Om het je gemakkelijk te maken is er een compleet sponsorlooppakket beschikbaar:

Sponsorlooppakket “Kom in beweging voor een ander”

sponsorlooppakketGa met de hele school wandelen, rennen, schaatsen, zwemmen of fietsen om kinderen een kans te geven op een beter leven. Doe mee en maak er een leuke sportieve dag van met de leerlingen! In het kant-en-klare sponsorlooppakket van Vastenactie vind je o.a. een sponsorkaart, een stempelkaart, een brief voor de ouders, een stappenplan en een oorkonde. 
Bestel/download het sponsorlooppakket in onze webshop


 

KlusKaarten (gedrukt en gratis)

KluskaartNaast het sponsorlooppakket is er ook de KlusKaart die kinderen kunnen gebruiken voor het doen van 'extra' klusjes (afwassen, auto wassen, glas en batterijen wegbrengen). Een volle kluskaart levert € 7,50 op. Wie van de kinderen uit je klas heeft als eerste een volle kaart?! Bestel de kaarten (gratis) in onze webshop

 

 

 

Overige fondsenwervende ideeën en tips

Organiseer bijvoorbeeld een markt (zie het voorbeeld van de Mgr. Bekkerschool uit Veendam die een Afrika-markt heeft gehouden) of kijk eens bij onze andere leuke tips voor klusjes of activiteiten

Vastendoosje


Vastendoosje melkpakDownload of bestel het vastendoosje in de webshop of moedig de kinderen aan dat thuis te doen zodat de leerlingen hun verdiende geld erin kunnen bewaren.