Kom met je school in actie voor Vastenactie en zamel geld in voor kinderen ver weg die onze hulp goed kunnen gebruiken.

In actie komen kan op veel manieren. Uit ervaring weten we dat een sponsorloop een zeer succesvolle fondsenwervende activiteit is. Om het je gemakkelijk te maken is er een compleet sponsorlooppakket beschikbaar:

Sponsorlooppakket “Kom in beweging voor een ander”

sponsorlooppakketGa met de hele school wandelen, rennen, schaatsen, zwemmen of fietsen om kinderen een kans te geven op een beter leven. Doe mee en maak er een leuke sportieve dag van met de leerlingen! In het kant-en-klare sponsorlooppakket van Vastenactie vind je o.a. een sponsorkaart, een stempelkaart, een brief voor de ouders, een stappenplan en een oorkonde. Bestel/download het sponsorlooppakket in onze webshop.

 

 

KlusKaarten (gedrukt en gratis)

KluskaartNaast het sponsorlooppakket is er ook de Kluskaart die kinderen kunnen gebruiken voor het doen van 'extra' klusjes (afwassen, auto wassen, glas en batterijen wegbrengen). Een volle kluskaart levert € 7,50 op. Wie van de kinderen uit je klas heeft als eerste een volle kaart?! Bestel de kaarten (gratis) in onze webshop

 

 

 

Vastendoosje kleurplaat


Vastendoosje kleurplaat A3Download het vastendoosje kleurplaat A3 in de webshop. Print deze speciale kleurplaat op A3-formaat op stevig papier voor een mooi formaat doosje. Laat de kinderen het spaardoosje inkleuren en versieren en daarna uitknippen, vouwen en plakken. Leuk om te doen en de leerlingen kunnen hun verdiende geld erin bewaren.