Kom met uw school in actie voor Vastenactie en geef kinderen en jongeren ver weg kans op een (vervolg)opleiding. Laat ze doorleren voor een betere toekomst. Dat wil toch iedereen?!
In actie komen kan op veel manieren. Uit ervaring weten we dat een sponsorloop een zeer succesvolle fondsenwervende activiteit is en deze maar liefst 4x meer oplevert voor onze projecten dan bijvoorbeeld alleen klusjes doen. Om het u gemakkelijk te maken heeft Vastenactie daarom voor u een compleet sponsorlooppakket ontwikkeld.

Sponsorlooppakket “Kom in beweging voor een ander”

sponsorlooppakketGa met de hele school wandelen, rennen, schaatsen, zwemmen of fietsen om kinderen en jongeren kans te geven op een (vervolg)opleiding. Doe mee en maak er een leuke sportieve dag van met uw leerlingen! In het kant-en-klare sponsorlooppakket van Vastenactie vindt u o.a. een sponsorkaart, een stempelkaart, een brief voor de ouders, een stappenplan en een oorkonde. 
U kunt het sponsorlooppakket downloaden/bestellen in onze webshop
Ook basisschool Kadoes organiseerde een sponsorloop: 

Onze kinderen weten waar ze voor lopen en kunnen hun sponsors uitleggen wat er gebeurt met het geld. De opbrengst is enorm gestegen sinds wij de sponsorloop onder schooltijd houden. 
Basisschool Kadoes, Albergen

KlusKaarten (vernieuwd, gedrukt en gratis)

KluskaartEen leuk alternatief voor de sponsorloop is de KlusKaart (A5 formaat) die kinderen kunnen gebruiken voor het doen van 'extra' klusjes (afwassen, auto wassen, glas en batterijen wegbrengen). Een volle kluskaart levert € 7,50 op. Je kunt de  kaarten bestellen onze webshop

 

 

 


Overige fondsenwervende ideeën en tips

Organiseer bijvoorbeeld een markt (zie het voorbeeld van de Mgr. Bekkerschool uit Veendam die een Afrika-markt heeft gehouden) of kijk eens bij onze andere leuke tips voor klusjes of activiteiten