In actie komen voor een Eigen Doel

Parochies en katholieke organisaties kunnen al een tijdje via de Vastenactie in actie komen voor een eigen project (Eigen Doel) tijdens de vastentijd. Zij onderhouden zelf een relatie met de projectpartner in het buitenland en zijn direct betrokken bij het project, waarmee ze persoonlijke banden hebben.

Nu ook voor scholen!

Wil je als katholieke basisschool via Vastenactie ook in actie komen voor een Eigen Doel tijdens de vastentijd? Vastenactie start een pilot waarbij drie scholen de kans krijgen een Eigen Doel in te dienen waarvoor zij in actie gaan komen tijdens de vastentijd van 2022. Bovenop de eigen actieopbrengst van de school steunt Vastenactie deze projecten met een subsidie van 30% tot 50%

Aanmelden

Interesse? Neem contact op met de projectenafdeling van Vastenactie via projecten@vastenactie.nl. Of meld je project aan door vóór 1 juli 2021 een e-mail te sturen aan projecten@vastenactie.nl met je naam, de naam en plaatsnaam van je school en een korte projectomschrijving. De collega’s van de projectenafdeling nemen dan contact met je op en begeleiden je met de projectaanvraag van je school richting de deadline van 1 oktober 2021. Tijdens de vastentijd 2022 kan je school dan actie voeren voor een eigen doel! 

Neem alvast een kijkje op de webpagina Eigen Doelen van Vastenactie, daar vind je ook de richtlijnen Eigen Doelen.

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de projectenafdeling van Vastenactie via projecten@vastenactie.nl of 070-7796008 en vraag naar Femke Wiltenburg. 

Femke Wiltenburg
Femke Wiltenburg