Nalaten aan Vastenactie

U kunt blijven meebouwen aan een betere wereld voor iedereen, ook na uw overlijden. Met uw nalatenschap geeft u de bouwstenen door waarmee anderen kunnen voortbouwen aan de zaken die u belangrijk vindt. Zo is uw nalatenschap een toegift voor het leven! In uw testament kunt u naast familie en vrienden ook goede doelen opnemen. Zo kunt u bijvoorbeeld Vastenactie als begunstigde opnemen in uw testament.

Een bestemming die bij u past

Vindt u het belangrijk om mensen te helpen die het minder goed hebben in de wereld? Vastenactie ondersteunt kleinschalige projecten in ontwikkelingslanden, die de lokale bevolking helpen haar levensomstandigheden blijvend te verbeteren. Door na te laten aan Vastenactie helpt u een generatie die na u komt te bouwen aan een leefbare wereld. U laat de wereld groeien door te delen.

Advies en informatie

Natuurlijk wilt u uw testament zorgvuldig opstellen. Hoe u dit regelt, kan nog best ingewikkeld zijn. Daarom hebben wij een brochure, 'Uw toegift voor het leven' opgesteld waarin u alles kunt lezen over nalaten. Een handig bewaarexemplaar.

Peter van HoofU kunt deze brochure opvragen bij Peter van Hoof. Peter legt u ook graag uit hoe nalaten aan Vastenactie in zijn werk gaat en is bereikbaar via 070 -779 6008 of peter.vanhoof@vastenactie.nl

 

Opgroeien in een groot gezin was mooi, maar niet altijd gemakkelijk. Wij hebben tijden van honger en armoede gekend. Hoe dankbaar waren wij toen voor de hulp van onze kerkgemeenschap. Nu ik het zelf beter heb, wil ik wat terug doen. Dat hoort erbij. Solidair zijn met anderen.
J. Hamers, Bennebroek.