Aanmelden

Aanmelden

In verband met de organisatie vinden we het prettig als u laat weten dat u meeloopt. Als u gebruik wilt maken van overnachtingen en maaltijden is aanmelden verplicht. Als u zich niet vooraf aanmeldt, kunnen we u geen maaltijden garanderen! 

Aanmelding arrangement A of arrangement B
U kunt uw aanmelding regelen via onderstaand inschrijfformulier. Kiest u voor Arrangement A of Arrangement B? Dan kunt u meteen betalen via onze webshop. 'Bestel' het arrangement, dan wijst het zich vanzelf. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen het verschuldigde bedrag zelf over te maken via de bank. 

Aanmelding dagarrangement
Loopt u niet alle dagen mee en wilt u wel gebruikmaken van de maaltijden? U kunt op het aanmeldformulier in het veld 'Opmerkingen' aangeven of u gebruik wilt maken van een lunchpakket of u een warme maaltijd wilt gebruiken aan het einde van de dag. U ontvangt dan van ons een rekening 'op maat'. 

Let op: uw reservering is pas compleet als uw betaling binnen is! Kosteloze annulering is slechts mogelijk zolang de organisatie ook nog kosteloos kan annuleren. We raden u daarom aan een annuleringsverzekering af te sluiten. 

Vragen? 
Hebt u speciale wensen of vragen? Stuur dan een e-mail naar pelgrimstocht@vastenactie.nl, dan helpen we u verder. 

Aanmelding Pelgrimstocht 2019