Arrangementen en kosten

Arrangementen en kosten

De deelnamekosten zijn € 15 per dag. Voor pelgrims die willen overnachten in de buurt en gebruik willen maken van de lunch en het avondeten, hebben we arrangementen samengesteld.

Wie drie dagen mee wil lopen en wil overnachten, kan gebruikmaken van de overnachtingsmogelijkheid in hotel Hart van Weesp. Wilt u drie dagen meelopen en gebruikmaken van de lunch en avondmaaltijd, maar niet overnachten, dan is dit ook mogelijk. Één of meer dagen meelopen kan natuurlijk ook. (deelnamekosten € 15 per dag, exclusief lunch en avondeten).

Na aanmelding ontvangt u een rekening van ons. De boeking is pas compleet als we uw betaling hebben ontvangen. Kosteloze annuleringen zijn mogelijk als wij uw reservering ook nog kosteloos kunnen annuleren. We raden u aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten als u kiest voor Arrangement A of als u één of meer nachten in Hotel Hart van Weesp wilt overnachten. 

Arrangement A:  vier overnachtingen in Hotel Hart van Weesp, deelnamekosten, lunch en warm avondeten
Compleet arrangement, dat bestaat uit vier overnachtingen (10 april t/m 13 april) inclusief ontbijt, driemaal lunch, driemaal avondeten en de deelnamekosten. De overnachtingen zijn op basis van twee personen per kamer. U deelt deze met een ander pelgrim, waarbij u een voorkeur kunt opgeven. Uw voorkeur kunt u opgeven op het aanmeldingsformulier bij 'bijzonderheden'. De kosten voor dit arrangement bedragen: € 295.

Deadline voor aanmelden is 1 maart 2019. Na deze datum kunnen we niet meer garanderen dat er nog plaats is.

Arrangement B: deelnamekosten, lunch en avondmaaltijd
Heeft u een eigen slaapplaats, maar wilt u wel meelopen en gebruikmaken van de lunch en avondmaaltijd? Dan bedragen de kosten voor drie dagen meelopen, lunch, avondeten en deelname € 110.

Arrangement op maat
Wilt u één of twee dagen meelopen en bijvoorbeeld één nacht overnachten en gebruikmaken van lunch en avondeten? Geef uw wensen aan ons door, dan maken wij een kostenopgave voor u. Die kostenopgave wordt gebaseerd op de volgende prijzen:

Deelnameprijs: € 15,00 per dag
Lunchpakket: € 10,00
Warm avondeten: € 15,00
Overnachting inclusief ontbijt: € 50,00

Verhinderen de deelnamekosten u om deel te nemen aan de Pelgrimstocht, maar bent u wel bereid fondsen te werven voor het Vastenactieproject en u te laten sponsoren? Neem dan contact met ons op via pelgrimstocht@vastenactie.nl. Dan zoeken wij samen met u naar een mogelijkheid om deel te nemen.  

Hotel Hart van Weesp
We hebben een centrale plek om te overnachten geregeld: Hotel Hart van Weesp, Herengracht 35, 1382 AH Weesp. U deelt uw slaapkamer met een ander pelgrim. Ontbijt is inbegrepen.