Sponsors zoeken

Sponsors zoeken

Sponsors zoeken

De Pelgrimstocht Vastenactie is zowel een bezinningstocht als een sponsortocht ten behoeve van ons Vastenactiethema 'Water verandert alles!'. Familieleden, vrienden, kennissen en collega’s zullen zeker bereid zijn om een bijdrage te leveren als waardering voor uw inzet als pelgrim. Aarzel dus niet om hen te benaderen! U kunt hier uw eigen sponsoractie starten.

Sponsors kunnen via uw actiepagina een bijdrage overmaken op uw eigen actiepagina waarop ook zichtbaar is met welk bedrag u door uw familie en vrienden ondersteund wordt. Op deze pagina is tevens de mogelijkheid om op eenvoudige wijze uw actie te delen en op te roepen tot ondersteuning via diverse social media.

Het is weliswaar niet verplicht, maar we zouden het heel fijn vinden als u uw familieleden, vrienden, bekenden, collega's en buren vraagt om een bijdrage als waardering voor uw Pelgrimstocht. U maakt er niet alleen ons blij mee, maar vooral onze projectpartners, die met uw bijdrage hun werk onder de allerarmsten kunnen blijven doen. Vindt u het moeilijk om mensen in uw omgeving te vragen u te sponsoren? We hebben hier een paar praktische tips voor u verzameld. 

Ons streefbedrag is een resultaat van € 10.000. Bij een deelname van 40 pelgrims betekent dat € 250 per pelgrim.