Start een actie met een groep

Start een actie met een groep

Campagnevoeren

De Vastenactiecampagne is een uitdaging aan mensen om zelf vorm te geven aan vasten en aan Vastenactie. Dat kan heel persoonlijk, maar ook groepen, parochies en kerken kunnen hun eigen Vastenactie organiseren, bijvoorbeeld met een vastendag, vastenestafette of een sobere maaltijd. Zo kan iedereen bijdragen aan een duurzame samenleving wereldwijd.

Persoonlijk contact is de allerbeste manier om mensen enthousiast te maken. U hebt een bijzonder verhaal te vertellen! Uw eigen enthousiasme en inspiratie motiveren andere mensen om bij uw project betrokken te raken. Laat u niet ontmoedigen, misschien lopen de acties niet altijd zoals u voor ogen had, maar soms hebben verhalen tijd nodig om te bezinken. Wij nodigen u dan ook uit om op mensen af te stappen en uw verhaal onder de aandacht te brengen. Wie weet wat voor bijzondere ontmoetingen dat oplevert!

Om u op weg te helpen, vindt u op de website een aantal actiesuggesties.In de webshop vindt u bovendien praktische materialen om uw campagne te ondersteunen: posters, folders, maar ook teksten voor vieringen en bijeenkomsten rondom de Hongerdoek bijvoorbeeld.