Volg live ons scholenevenement!

Volg live ons scholenevenement!

(Op dinsdag 15 maart om 14.00 uur stond hier de livestream van het evenement. Hieronder treft u de registratie van het evenement. Voor foto's en korte filmpjes kunt u terecht op het virtuele evenement op onze facebookpagina.)

Al wekenlang zijn kinderen van zo'n 40 basisscholen bezig met het inzamelen van lege flessen.

Het doel daarvan? Geld ophalen voor de kinderen in Oeganda én het verbreken van een record. Door het hele land zijn duizenden leerlingen daar druk  mee bezig. We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat van al die inspanningen! En hebben we genoeg flessen verzameld om het record te verbreken?

Bent u ook benieuwd? Dat treft: op 15 maart gaan we alle flessen verzamelen in een grote hal in Utrecht. Alle medewerkers van Vastenactie, vrijwilligers en een aantal kinderen van de deelnemende scholen zijn hierbij aanwezig. En u kunt de uitslag van deze recordpoging live volgen! Op die dag start op deze pagina om 14.00 uur de livestream van het evenement. Wij zijn dan al de hele dag met de kinderen en de vrijwilligers bezig geweest om de flessen neer te zetten. Om 14.00 uur weten we dan hoeveel flessen we hebben verzameld en of we het record hebben verbroken.

We laten de kinderen natuurlijk niet alleen hard werken. Het wordt een feestelijke dag. Er wordt die dag ook flink gedanst en gezongen met elkaar en we houden een heuse picknick. Via foto's en filmpjes die we plaatsen in dit evenement op facebook kunt het evenement al de hele dag volgen.

Mis het niet!

Vergeet niet om om 14.00 uur deze pagina te bezoeken om live bij dit spannende moment te zijn! Niets missen? Meld u dan nu alvast aan als virtuele bezoeker van het evenement op facebook. Dan herinneren we u er via dia weg ook nog even aan! 

De oproep van Myra van enkele weken terug aan de kinderen van de scholen om zoveel mogelijk flessen in te zamelen: