Terugblik op El Salvador

Terugblik op El Salvador

Brief uit El Salvador

Duizenden Nederlandse kinderen hebben zich ingezet voor het jeugdhuis in San Salvador zodat de kinderen dáár ook een veilige plek hebben om te spelen. We hebben een hartelijke brief gekregen uit San Salvador om jullie te bedanken voor alle hulp. Hier treft u de originele Spaanse brief aan en hier de Nederlandse vertaling. 

Fotoalbum

In de zomerperiode zijn ze in El Salvador hard aan de slag gegaan met de speeltuin en de moestuin waar we met alle basisscholen voor hebben gespaard tijdens de Vastenactie 2017. De plantjes zijn gezaaid en de speeltuin is zelfs al klaar! We hebben zelfs zoveel geld gespaard dat ze meerdere speeltoestellen in de speeltuin hebben kunnen plaatsen. Zie de foto's en link naar de video hieronder.

Terugblik El Salvador Terugblik El Salvador Terugblik El Salvador Terugblik El Salvador Terugblik El Salvador Terugblik El Salvador Terugblik El Salvador Terugblik El Salvador Terugblik El Salvador Terugblik El Salvador Terugblik El Salvador Terugblik El Salvador Terugblik El Salvador Terugblik El Salvador Terugblik El Salvador Terugblik El Salvador Terugblik El Salvador Terugblik El Salvador

 

Video over het Edupark dat dit jaar bij het jeugdcentrum in Popotlan is gebouwd.