Je kunt de opbrengsten van je Vastenactie-activiteiten op twee manieren naar ons overmaken: rechtstreeks naar Vastenactie of via je parochie.

Jouw school maakt zelf de opbrengst over

Dat kan op rekeningnummer NL21 INGB 0000 0058 50 t.n.v. Vastenactie Den Haag. Graag het BRIN-nummer, de naam en plaatsnaam van je school en het campagnejaar vermelden. 

Gaat de opbrengst van je acties naar je parochie en zorgt de parochie ervoor dat het naar Vastenactie wordt overgemaakt? Dan ontvangen we graag een mail met de naam van de parochie en het bedrag dat jullie school heeft opgehaald. Je kunt je mail sturen naar: scholen@vastenactie.nl.

Bent u een parochie en maakt u de opbrengst van een school over?

Graag dan het geld van de school apart van het parochiegeld overmaken. Ook daarbij het BRIN-nummer, de naam en plaatsnaam van de school en het campagnejaar vermelden. Bij voorbaat hartelijk dank voor de moeite! 

Maak een digitale collectebus aan voor jouw school

voorbeeld vastenactie donatiebox Een eigen digitale collectebus (officieel 'donatiebox') aanmaken voor jouw school is handig, want... dan heb je geen gedoe meer met het tellen muntgeld, het storten ervan, of van ouders die geen kleingeld meer hebben. Daarnaast heb je altijd inzicht in het ingezamelde bedrag (met een thermometer van de opbrengst). Meer weten? Bezoek de pagina Digitale collectebus voor scholen.