Vastenactie Theatershow 2023

Jaarlijks bezoeken we in de vastentijd, de weken voor Pasen, basisscholen door heel Nederland met een aansprekende en interactieve voorstelling.

In een wervelende, interactieve theatershow (voorheen Scholentour) worden de kinderen op een leuke en tegelijkertijd educatieve wijze meegenomen naar Zuid-Soedan, waar we twee vluchtelingen ontmoeten. Aan de hand van proefjes en goocheltrucs ontdekken de kinderen de kracht van doorgeven, en hoe we met elkaar een echt verschil kunnen maken, ook voor de mensen in Zuid-Soedan. De voorstelling is interactief en inhoudelijk en duurt pakweg 30 minuten. Geschikt voor de groepen 1 t/m 8.

Deelname aan de Theatershow is gratis. De enige tegenprestatie die wij van de scholen vragen is een fondsenwervende activiteit voor onze landelijke Vastenactie themacampagne (zoals bijvoorbeeld een sponsorloop). Bekijk een leuke impressie met nog meer foto's en een video van de voorstelling.

De inschrijving van onze spiksplinternieuwe theatershow is gestart. Je kunt vanaf nu jouw school aanmelden!

Doe mee en schrijf jouw school in!


Wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je aan voor de scholennieuwsbrief onderaan de pagina.

Vragen?

Meer weten over de Vastenactie Theatershow? Bel of mail gerust met Angelique Steysel of Daniëlle Molenaar: scholen@vastenactie.nl of 070-77 96 008.  

Meer over scholen

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze Scholennieuwsbrief