Samen - naar onze overwinning! Dat is het hoofddoel van het 'Zdorovi help'-team in Oekraïne. Zdorovi is een consultancy bedrijf in de medische sector met een medicijndepot van waaruit de ziekenhuizen worden bevoorraad. Momenteel komen daar voorraden binnen vanuit andere grote hulporganisaties. 16 stafleden van Zdorovi zijn dagelijks fulltime betrokken bij de distributie van medicijnen, medische hulpmiddelen, operatie equipment en noodhospitaal materiaal in heel Oekraïne.

Vastenactie steunt 16 vrijwilligers

Het is hen gelukt om 60 ton vitale hulp te leveren die dappere Oekraïense artsen weer helpt om elke dag levens te redden! De stafleden doen dit geheel op vrijwillige basis nu er oorlog is en hun salaris niet meer wordt uitbetaald. Om hen in staat te stellen de medicijnvoorziening aan het oorlogsgebied voort te zetten, steunen wij hun belangrijke werk.

Bekijk hieronder de video en een aantal foto's van 'Zdorovi help':

External video URL


'Zdorovi help' gaat dankbaar door!

De noeste vrijwilligers van 'Zdorovi help' gaan door met de distributie van medicijnen en medische middelen door heel Oekraine. Ze zijn ons erg dankbaar voor de steun die ze mogen ontvangen. Een medewerker van 'Zdorovi help' liet ons eind april weten dat er afgelopen weken al meer dan 120 zendingen door heel Oekraïne zijn verstuurd. Ook hebben ze het team van vrijwilligers kunnen uitbreiden van 13 naar 16 medewerkers. Ze kunnen nu zoveel meer doen dan ze van tevoren hadden kunnen bedenken. 

Zdorovi help
Noodhospitaal


Zdorovi help


Zdorovi help

Onze partners in Oekraïne hebben zich de afgelopen maanden veelal vrijwillig ingezet voor hun landgenoten. Soms zelfs met gevaar voor eigen leven. We maakten een indrukwekkend overzicht van de hulp die ze konden bieden.

DOWNLOAD DE RESULTATEN