Projectaanvraag indienen

Als parochie of katholieke organisatie kunt u vóór 1 oktober 2024 bij Vastenactie een projectaanvraag indienen voor een Eigen Doel: een project waarvoor u actievoert tijdens de vastentijd in 2025. De projectencommissie beoordeelt alle aanvragen op basis van onze richtlijnen. Wordt uw projectaanvraag goedgekeurd, dan kunt u campagne voeren voor uw Eigen Doel onder de naam van Vastenactie.

Verplichte workshop 

Wilt u een projectaanvraag voor een Eigen Doel indienen, dan bent u verplicht de Eigen Doelen workshop te volgen. Werkt u samen met een stichting, dan is het handig dat ook iemand van de stichting meedoet. De Eigen Doelen workshops zullen dit jaar plaatsvinden op 6 en 7 september. Tijdens de workshop worden onderlinge ervaringen uitgewisseld. Geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar projecten@vastenactie.nlWij zullen dan het inschrijfformulier per mail toesturen en indien we deze retour ontvangen ontvangt u ook het aanvraagformulier voor het Eigen Doel.

Meer weten?

Heeft u vragen over het indienen van een projectaanvraag voor een Eigen Doel? Mail dan naar projecten@vastenactie.nl of neem bel ons op: 070-7796008.