Vastenactie Theatershow 2024

Jaarlijks bezoeken we in de vastentijd, de weken voor Pasen, basisscholen door heel Nederland met een vrolijke voorstelling.

In een wervelende theatershow worden de kinderen in 2024 meegenomen naar Zimbabwe, waar we Thandekile en haar twee kinderen Nomatter en Forward ontmoeten. Aan de hand van verbazingwekkende proefjes en grappige goocheltrucs leren de kinderen meer over deze familie en zien ze hoe ze een verschil kunnen maken voor gezinnen in Zimbabwe.

Om je een indruk te geven - en alvast een beetje in de stemming te komen - hier een impressie van de Theatershow van vorig jaar door poppenspeler Matthijs en Teun!

External video URL

 

Doen jullie mee?

De inschrijving voor 2024 is inmiddels gesloten. Meedoen in 2025? Via deze website en de nieuwsbrief Scholen houden we je op de hoogte. De voorstelling duurt pakweg 30 minuten en is geschikt voor de groepen 1 t/m 8. Deelname aan de Theatershow is gratis. De enige tegenprestatie die wij vragen is een fondsenwervende activiteit voor onze landelijke Vastenactie-campagne (zoals bijvoorbeeld een sponsorloop of klusjes doen).

Impressie Vastenactie Theatershow 2023

Wij hebben enthousiaste reacties ontvangen over de Vastenactie Theatershow in 2023! De kinderen hebben genoten. Hartelijk bedankt voor jullie deelname en alle acties om geld in te zamelen. Wij blikken graag terug op de campagne aan de hand van deze leuke fotocollage en een PDF: terugblik Vastenactie 2023 (pdf)

Terugblik Vastenactie 2023

 

Vragen?

Meer weten over de Vastenactie Theatershow? Bel of mail gerust met Angelique Steysel of Daniëlle Molenaar: scholen@vastenactie.nl of 070-77 96 008.  

Meer over scholen

 

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze Scholennieuwsbrief