Impressie Vastenactie Theatershow 2024

Wij hebben enthousiaste reacties ontvangen over de Vastenactie Theatershow in 2024! De kinderen hebben genoten. Hartelijk bedankt voor jullie deelname en alle acties om geld in te zamelen. Wij blikken graag terug op de campagne aan de hand van deze leuke fotocollage. 

fotocollage vastenactie scholen 2024

 

Vastenactie Theatershow 

Jaarlijks bezoeken we in de vastentijd, de weken voor Pasen, basisscholen door heel Nederland met een vrolijke voorstelling.

In een wervelende theatershow werden de kinderen in 2024 meegenomen naar Zimbabwe, waar we Thandekile en haar twee kinderen Nomatter en Forward hebben ontmoet. Aan de hand van verbazingwekkende proefjes en grappige goocheltrucs hebben de kinderen meer over deze familie geleerd en gezien ze hoe ze een verschil kunnen maken voor gezinnen in Zimbabwe.Doen jullie mee?

Meedoen in 2025? Via deze website en de nieuwsbrief Scholen houden we je op de hoogte. De voorstelling duurt pakweg 30 minuten en is geschikt voor de groepen 1 t/m 8. Deelname aan de Theatershow is gratis. De enige tegenprestatie die wij vragen is een fondsenwervende activiteit voor onze landelijke Vastenactie-campagne (zoals bijvoorbeeld een sponsorloop of klusjes doen).

Om je een indruk te geven kun je hier een impressie van de Theatershow van vorig jaar bekijken, door poppenspeler Matthijs en Teun!

External video URL

Vragen?

Meer weten over de Vastenactie Theatershow? Bel of mail gerust met Angelique Steysel of Daniëlle Molenaar: scholen@vastenactie.nl of 070-77 96 008.  

Meer over scholen

 

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze Scholennieuwsbrief