Vastenactie 2024 - Leven in een veranderende wereld

Net als duizenden andere families in Zimbabwe, had ook het gezin van Thandekile grote moeite de verschillende uitdagingen het hoofd te bieden die ontstonden door de coronapandemie, klimaatveranderingen en de ingestorte economie van het land. Door droge periodes en ernstige cyclonen mislukten de oogsten en was er nauwelijks voldoende te eten. Lees in ons magazine meer over dit campagneproject en wat we willen doen om de families in Zimbabwe te steunen.

Eindelijk weer vertrouwen in de oogst

Boerin Mrs. Amalorpavam uit India maakte dankzij onze partner kennis met biologisch verbouwen en andere gewassen die goed tegen droge gebieden kunnen. Daardoor heeft ze eindelijk weer vertrouwen in de oogst.  

Minder kinderarbeid in de baksteenfabrieken in India

De Adventsactie-campagne 2023 stond in het teken van miljoenen kinderarbeiders in de wereld. We steunden projecten die zich richten op kinderen en jongeren die moeten meewerken om het gezinsinkomen te verbeteren en daarom niet of nauwelijks naar school gaan. Bijvoorbeeld kinderen die werken in de grote baksteenfabrieken in India. In het online magazine kunt u lezen welke hoopvolle resultaten we hebben mogen bereiken dankzij onze donoren. 

online magazine

Wilt u het magazine 3x per jaar in uw mailbox ontvangen?
Naast het magazine ontvangt u 1x per maand een mail met mooie projecten, behaalde resultaten en persoonlijke verhalen. U kunt zich op elk moment weer uitschrijven.

Vul hieronder uw e-mailadres in:

Loading the form...

Gerelateerde verhalen